Зворотній дзвінок
Онлайн калькулятор

Буріння промислових свердловин

Буріння промислових свердловин
Буріння промислових свердловин
0 Коментар

Діяльність будь-якого промислового підприємства або фермерського господарства неможлива без використання водних ресурсів. А тому ідеальним варіантом для скорочення витрат і постійної наявності води буде буріння свердловини для води у виробничих цілях. Промислова свердловина на воду може мати в діаметрі інтервали 219-335 мм і глибиною, що не перевищує довжину експлуатаційної колони. Якщо грамотно інвестувати гроші в буріння артезіанських свердловин на воду, то з'являється можливість отримувати безперебійну подачу води в потрібному обсязі круглий рік. Замовити послуги з буріння та облаштування свердловин пропонує компанія «Акваторія» на вигідних умовах з наданням гарантій.

Промислова високодебітна артезіанська свердловина відрізняється тим, що вона здатна постійно забезпечувати великим об'ємом води, та безперервно використовується. Цими показниками також характеризуються глибокі свердловини на термальні гарячі води і великі артезіанські свердловини. Тому до Високодебітні відносяться конструкції з дебітом 10 -350 м куб. / Год, і високу ремонтопридатність, тривалим терміном експлуатації. За рахунок високих параметрів дебіту такі конструкції можуть забезпечувати водою багатоповерхові будинки, великі котеджні селища, промислові та сільськогосподарські підприємства.

Слід зазначити, що, замовляючи послуги з буріння промислових артезіанських свердловин в нашій компанії, фахівці виконують роботи на високому рівні професіоналізму. При цьому, буріння на воду ціною доступно для клієнтів з різним бюджетом. За допомогою водоносних систем промислового типу можна постачати водою для питних, господарських потреб туристичні, аграрні комплекси, автозаправні станції, промислові підприємства, невеликі мікрорайони і поселення. У нашій компанії вигідно замовити буріння свердловин по ряду причин і, в першу чергу, можливості виконати величезний спектр робіт під ключ.

Глибина свердловини промислового застосування володіє величиною 60-500 м від поверхневого шару землі, а діаметри обсадної колони обчислюються розмірами від 200 до 500 мм. Промислова конструкція свердловин відрізняється від побутових свердловин великий водовіддачею і глибиною. Найбільш високими параметрами характеризуються такі водоносні горизонти, як Бучацького, Полтавський, Сеноманский і Юрський. Важливо врахувати, що дебіт конструкцій може в добу досягати орієнтовно до 10 000 м куб., Що дозволяє забезпечувати водою котеджні, дачні селища, промислові підприємства міста і сільськогосподарські підприємства. Фахівці нашої бурової організації зможуть виконати буріння промислових артезіанських свердловин будь-якої складності з використанням висококласного обладнання, малогабаритними установками за досить доступними і привабливими цінами.

При бажанні виконати буріння свердловин на воду в Київській області, ви можете скористатися послугами нашої компанії. Майстри з великим досвідом роботи і наявністю обладнання виконають буріння свердловин навіть в самих важкодоступних місцях, враховуючи нормативні вимоги та особливості району. У нас можна замовити послуги по бурінню, ремонту, сервісного обслуговування свердловин і обладнання. Як згадувалося раніше, артезіанські промислові свердловини мають середньою глибиною 60 м, і розрізняються на двох, трьох, Чотирьох трубну конструкцію. Їх термін експлуатації досягає до 80-ти і більше років за умов своєчасного обслуговування та дотриманням вимог. Нашими фахівцями будуть проведені будь-які роботи з облаштування, обслуговування, ремонту промислових свердловин. А отримати консультації можна за телефонами у зручний час.

Отримати консультацію з питань інженерно-геологічних, гідрогеологічних, геодезичних та інших супутніх послуг ви можете у нас:

Запитай фахівців

У цьому блозі ми ділимося знаннями, але якщо ти маєш серйозні завдання, які вимагають допомоги фахівців, повідоми. Ми спробуємо розібратися та допомогти вам.

Натискаючи кнопку, ти дозволяєш обробку персональних даних і погоджуєшся з політикою конфіденційності.

Поставити запитання
Отримати консультацію з послуг Заповніть форму і ми
направимо Вам відповідь
протягом години

Або

Зворотний дзвінок

Де ми працюємо
×
Функціонал знаходиться в розробці.
Приносимо свої вибачення за часові незручності.