Зворотній дзвінок
Онлайн калькулятор

Облаштування свердловин в Києві та області.

Облаштування свердловин в Києві та області.
Облаштування свердловин в Києві та області.
0 Коментар
 

Компанія «Акваторія» пропонує облаштування свердловини на воду «під ключ» у Києві та області. Нас обирають, бо ми:

  • допомагаємо підібрати відповідне обладнання водяних свердловин;
  • проводимо підключення відповідно до норм безпеки та вимог виробника;
  • виконуємо сервісні роботи, коли монтаж та експлуатаційне введення реалізовані нашою чи іншою організацією.

Ми зарекомендували себе як компанія, якій довіряють облаштування свердловин водопостачання. Робота буде виконана для всіх: будь то дача, котедж, будинок у межах міста, підприємство або готель, що потребують незалежного водопостачання. Звертайтесь до компанії «Акваторія»! Ми допоможемо вам добуритися до артезіанських вод на території міста, дачі, промислового чи комерційного підприємства.

Свердловина: облаштування обладнання

Для деяких домогосподарств підключення звичного водопроводу буває проблематичним. Іноді власники приватних будинків та котеджів називають інші причини, через які послуга «облаштування свердловини» має стабільний попит. Київ у цьому плані не відстає від передмість. Мешканці столиці також прагнуть чистої води та автономних водопроводів.

Облаштування свердловини в будинку за межами мегаполісу, буріння та запуск у міських умовах складаються з комплексу послідовних робіт: проектних, земляних, монтажних, сантехнічних, електротехнічних та інших. Деякі з них вимагають спеціального обладнання, практично всі – кваліфікації та достатнього досвіду виконавців. Облаштування водяної свердловини виконується у три етапи:

  1. Підготовка. Роботи плануються, розраховуються та узгоджуються із замовником.
  2. Обладнання свердловини насосом, монтаж та встановлення фільтрових пристроїв.

Проводить пусконалагоджувальні роботи з пробними запусками, перевіркою насоса, електрики, витоку та інших технологічних процедур.

Обустройство скважин
  1. Буріння піщаних свердловин з облаштуванням – обходиться дешевше та затребуване на заміських ділянках, що не потребують великих обсягів води.
  2. Зимове облаштування свердловини відрізняється підвищеною трудомісткістю із встановленням додаткового захисного утеплення для забезпечення цілорічного водопостачання.
  3. Облаштування гирла артезіанської свердловини відрізняється високою вартістю, впливає на якість води та термін служби джерела. Обладнання артезіанських свердловин крім глибинного насоса, потребує встановлення та герметизації кесона.
  4. Облаштування родовища свердловини потребує попереднього виконання проектно-вишукувальних робіт, які враховують економічні та екологічні аспекти.

Використання прогресивних методик, програмних продуктів та приладів дає можливість пропонувати замовникам багатоваріантні рішення.

Використовуване обладнання

«Акваторія» пропонує лише оптимальну та виправдану вартість облаштування свердловини. Фахівці компанії створюють проект та допомагають підібрати кошти для забезпечення багаторічної безперебійної роботи колодязя. Ціна на облаштування свердловини формується з урахуванням глибини та обладнання, що використовується.

  1. Набірні ж/б кільця застосовуються, коли в приямку нижче за рівень землі потрібно створити технічне приміщення для встановлення обладнання.
  2. Кесони – готові ємності із пластику або металу, які застосовуються в приямках замість залізобетонних кілець. Також використовуються для розміщення гідроакумуляторів.
  3. Адаптери використовуються для проведення магістралі всередину приміщення.
  4. Насоси відповідають за подачу води.
  5. Накопичувальні гідробаки для запасу рідини та супутні комплектуючі.

Компанія «Акваторія» якісно виконує монтаж обладнання незалежно від глибини водоносного шару, його доступності та складності робіт. Увага приділяється кожному етапу виробництва, будь то буріння, встановлення оголовка свердловини, пусконалагодження або оформлення документів.

Ми надаємо гарантію на роботу обладнання, виконуємо сервісне гарантійне та післягарантійне обслуговування. Замовляйте облаштування свердловини на нашому сайті або по телефону та насолоджуйтесь чистою питною водою!

Отримати консультацію з питань інженерно-геологічних, гідрогеологічних, геодезичних та інших супутніх послуг ви можете у нас:

Запитай фахівців

У цьому блозі ми ділимося знаннями, але якщо ти маєш серйозні завдання, які вимагають допомоги фахівців, повідоми. Ми спробуємо розібратися та допомогти вам.

Натискаючи кнопку, ти дозволяєш обробку персональних даних і погоджуєшся з політикою конфіденційності.

Поставити запитання
Отримати консультацію з послуг Заповніть форму і ми
направимо Вам відповідь
протягом години

Або

Зворотний дзвінок

Де ми працюємо
×
Функціонал знаходиться в розробці.
Приносимо свої вибачення за часові незручності.