Зворотній дзвінок
Онлайн калькулятор

Буріння та облаштування свердловини смт. Згурівка

Буріння та облаштування свердловини /  смт. Згурівка
Буріння та облаштування свердловини / смт. Згурівка
Буріння та облаштування свердловини / смт. Згурівка

Буріння свердловини – це важливий етап при створенні та облаштуванні об'єктів, де необхідно забезпечити постійний доступ до підземних водних ресурсів. Одним із таких об'єктів стало поле ягідних культур у смт. Згурівка, де спеціалістами компанії було реалізовано Буріння свердловини на Бучацький горизонт завглибшки 120 метрів для поливу. Для проведення робіт використовувалася установка УРБ2А2 на базі ЗІЛ 131, що дозволило оперативно та ефективно здійснити буріння у заданих умовах.

Конструкція свердловини була виконана однотрубною з використанням труб діаметрами 160/7.4 мм із матеріалу НПВх, що забезпечило високу міцність та надійність усієї системи. Крім того, для покращення якості води було встановлено поліпропіленовий фільтр завдовжки 9 метрів, який допоміг очистити воду від механічних домішок та захистити насосне обладнання від можливих пошкоджень.

Проведені монтажні роботи із встановленням насосного обладнання марки Pedrollo дозволили забезпечити постійний доступ до водних ресурсів та забезпечити необхідний рівень поливу на всій території поля ягідних культур. Компанія Акваторія готова запропонувати свої послуги з буріння свердловин та облаштування водопровідних систем для вирішення будь-яких завдань у галузі водопостачання.

10000 л/г Дебет
5 днів Термін виконання
120 м Глибина свердловини
Бучацький (Pg) Водоносний горизонт
Дізнатись вартість схожої послуги
Де ми працюємо
×
Функціонал знаходиться в розробці.
Приносимо свої вибачення за часові незручності.