Зворотній дзвінок
Онлайн калькулятор

Буріння та облаштування свердловини смт.Козин

Буріння та облаштування свердловини /  смт.Козин
Буріння та облаштування свердловини / смт.Козин
Буріння та облаштування свердловини / смт.Козин

Буріння свердловини – це серйозний та відповідальний процес, який потребує професійного підходу та обладнання. Одним із таких проектів було буріння свердловини у смт. Козин (Обухівський район), глибиною 2к60 м на Сеноманський обрій.

Для виконання цього завдання було задіяно встановлення УРБ2а2 на базі ЗІЛ, яка забезпечила високу швидкість та точність буріння. Конструкція свердловини була двотрубна з використанням труб діаметрами 160 мм/110 мм з матеріалу НПВх, що забезпечило міцність і довговічність свердловини.

Для забезпечення чистоти та якості води було встановлено поліпропіленовий фільтр завдовжки 6 метрів. Крім того, було проведено монтажні роботи із встановленням насосного обладнання марки Needle, що дозволило забезпечити високу продуктивність свердловини.

Також було проведено облаштування приямки із залізо-бетонних кілець та встановлення автоматики, що гарантувало безпечну експлуатацію свердловини. В результаті було створено якісну свердловину, яка забезпечила необхідний рівень води для мешканців смт. Козин та прилеглих територій.

1000 л/г Дебет
10 днів Термін виконання
60 м Глибина свердловини
Водоносний горизонт
Дізнатись вартість схожої послуги
Де ми працюємо
×
Функціонал знаходиться в розробці.
Приносимо свої вибачення за часові незручності.