Зворотній дзвінок
Онлайн калькулятор

Буріння та облаштування свердловини смт. Красятичі

Буріння та облаштування свердловини / смт. Красятичі
Буріння та облаштування свердловини / смт. Красятичі
Буріння та облаштування свердловини / смт. Красятичі

Буріння свердловини - це один з найважливіших процесів при забезпеченні мешканців водою. Одним із прикладів успішного буріння свердловини є свердловина у смт. Красятичі (Київська область), глибиною 62 метри на Бучацький горизонт.

Буріння свердловини було виконано переносною малогабаритною установкою, що значно полегшило процес та зменшило витрати на техніку. Конструкція свердловини була однотрубною з використанням труб діаметрами 125/6.0 мм з матеріалу НПВх. Також було встановлено поліпропіленовий фільтр довжиною 6 метрів, який допомагає захистити свердловину від засмічення та продовжує термін її експлуатації.

У процесі буріння були проведені монтажні роботи з установкою насосного обладнання (насос марки Pedrollo), облаштування приямки із залізо-бетонних кілець та встановленням автоматики. Це забезпечило ефективну роботу свердловини та зручність у використанні для мешканців.

Компанія, яка здійснювала буріння свердловини, має великий досвід у цій галузі та готова виконати роботи будь-якої складності. Буріння свердловини є важливим кроком у забезпеченні мешканців водою, тому важливо вибрати професійну компанію, яка забезпечить якісне та безпечне буріння.

3000 л/г Дебет
6 днів Термін виконання
62 м Глибина свердловини
Бучацький (Pg) Водоносний горизонт
Дізнатись вартість схожої послуги
Де ми працюємо
×
Функціонал знаходиться в розробці.
Приносимо свої вибачення за часові незручності.