Зворотній дзвінок
Онлайн калькулятор

Буріння та облаштування свердловини смт. Макарів

Буріння та облаштування свердловини / смт. Макарів
Буріння та облаштування свердловини / смт. Макарів
Буріння та облаштування свердловини / смт. Макарів

Буріння свердловин у Київській області – це серйозний та важливий процес, який потребує кваліфікованих спеціалістів та спеціалізованого обладнання. Однією з успішних робіт було буріння свердловини у смт. Макарів, Київської області, де було досягнуто глибини 62 метри на Бучацький горизонт.

У процесі роботи використовувалась переносна малогабаритна установка, що дозволило виконати завдання у найкоротші терміни та без зайвих витрат на обладнання. Конструкція свердловини була однотрубною і для труб використовувався матеріал НПВх діаметром 125/6.0 мм.

Після буріння було встановлено поліпропіленовий фільтр завдовжки 6 метрів, що дозволило забезпечити чистоту та якість води. Також були проведені монтажні роботи із встановленням насосного обладнання марки Pedrollo, облаштування приямки із залізо-бетонних кілець та встановленням автоматики, що дозволило автоматизувати процес контролю та забезпечити безперебійну подачу води.

Компанія, що виконувала буріння свердловини, гарантує якість своїх послуг та професійний підхід до роботи. Якщо ви потребуєте буріння свердловини в Київській області, зверніться до наших фахівців, і ми з радістю допоможемо вам вирішити ваше завдання.

3500 л/г Дебет
7 днів Термін виконання
62 м Глибина свердловини
Бучацький (Pg) Водоносний горизонт
Дізнатись вартість схожої послуги
Де ми працюємо
×
Функціонал знаходиться в розробці.
Приносимо свої вибачення за часові незручності.