Зворотній дзвінок
Онлайн калькулятор

Геологія ділянки - на чому не можна економити?

Геологія ділянки - на чому не можна економити?
Геологія ділянки - на чому не можна економити?
0 Коментар

Особливості - геологія ділянки під котедж і дачний будинок

Дотримання рекомендацій співробітників в процесі вивчення геології з отриманими результатами забезпечують запорука довгого експлуатації споруди незалежно від його складності конструкції. При будівництві котеджу, власникам має бути відомо, що геологія ділянки - це процес отримання, обробки даних, які застосовуються в подальшому при проектуванні об'єктів. У свою чергу, геологія, як дуже обширна наука, в будівельній термінології мається на увазі саме - інженерна геологія. Це дозволяє розрізнити геологію будівництва від геології історичної, геології корисних копалин і ряду інших її визначень.

Інженерно-геологічні вишукування нерозривно пов'язані з інженерною геологією. У процесі їх проведення досліджуються грунти, вивчаються підземні води, ландшафтні особливості та екологічні умови території.

Геологія дачної ділянки, як під котедж, включає такі дослідницькі роботи:

  • збір, обробка інформації минулих досліджень геології;
  • огляд місцевості з виявленням деформації будівель і інших параметрів;
  • визначення плям забудови на топографічному плані з вивченням геодезичних даних;
  • підбір методів буріння, підходящої техніки;
  • відбір ґрунтових проб непорушеної  структури, хіміко-фізичних параметрів грунту з відбором води для дослідження в лабораторії;
  • складання звіту з рекомендаціями щодо процесів нового будівництва.

Якщо вам потрібно геологія ділянки в Києві, з ціною прийнятною для власного бюджету, пропонуємо скористатися послугами фахівців компанії "Акваторія". Завдяки багаторічному успішному досвіду робіт в цьому напрямку, а також наявності парку спеціалізованої техніки, ми готові виконати роботи будь-якої складності по найпривабливішою вартості максимально оперативно з високим рівнем професіоналізму.

Геологія ділянки в Київській області, проведена фахівцями нашої компанії, дозволяє отримати властивості, характеристики гірських порід в надрах досліджуваної ділянки, а також дізнатися процеси геолого-техногенного характеру. Наші співробітники нададуть в повному обсязі звіт, прогнози впливу будівель на грунти при будівництві та експлуатації.

Отримати консультацію з питань інженерно-геологічних, гідрогеологічних, геодезичних та інших супутніх послуг ви можете у нас:

Запитай фахівців

У цьому блозі ми ділимося знаннями, але якщо ти маєш серйозні завдання, які вимагають допомоги фахівців, повідоми. Ми спробуємо розібратися та допомогти вам.

Натискаючи кнопку, ти дозволяєш обробку персональних даних і погоджуєшся з політикою конфіденційності.

Поставити запитання
Отримати консультацію з послуг Заповніть форму і ми
направимо Вам відповідь
протягом години

Або

Зворотний дзвінок

Де ми працюємо
×
Функціонал знаходиться в розробці.
Приносимо свої вибачення за часові незручності.